top of page

FAQ

​Cum fac o comandă?

 

Comanda se poate face prin intermediul acestui site, sau telefonic la 0744 33 90 44 sau prin Whatsapp sau SMS la același număr ori prin email liv.oprea@gmail.com

Livrarea și plata

 

Livrarea se face prin FanCourier, iar plata se face la primirea comenzii. Se poate face primirea coletelor în orice zi din săptămâna, de luni până vineri, și sâmbăta la cerere. Dacă se dorește se poate primi marfa la sediul FanCourier sau la adresa specificată în comandă. Valoarea achitată va include și contravaloarea transportului. 

Foarte important:

Orice deteriorare a coletului/coletelor se anunță la expeditor telefonic înainte de recepție! Se vor face deasemeni poze relevante coletelor în prezența agentului livrator. Se anunță telefonic expeditorul și se solicită deschiderea coletelor. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

Orice diferență cantitativă se anunță telefonic și în scris expeditorului în maxim 24 ore de la recepție. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.

Retururi 

Dacă sunteți nemulțumiți  de orice aspect cu privire la orice neconcordanță cu așteptările pe care le-ați avut sau cu calitatea sau cu dimensiunile sau cu alte aspecte, puteți returna produsele în maxim 10 zile de la primirea acestora, cu condiția să fie în stare perfectă, să nu prezinte urme de lovituri, zgârieturi, deformări, etc. și să fie AMBALATE ÎN CUTIILE ORIGILALE ȘI ÎNSOȚITE DE TOATE ACESORIILE.

bottom of page